Hvilke bøker tenker dere å lese under punktet "En bok som har fått dårlige anmeldelser"?
Og hva tenker dere at er "dårlig"? Terningkast 3 og nedover eller bare 1-2?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg spurte om dette på biblioteket i dag.. de foreslo Paulo Cohelos siste bok, den hadde fått terningkast 1, nå er jeg ikke veldig glad i han.. men det er en dårlig kritikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe! ;) Det ble "Bare et barn" av Hanne K Rohde for meg. Den fikk 2 i VG.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje Hillary Boyds "Den dagen du kom tilbake". Har fått blanda anmeldelser av leserne, nesten utelukkande negativt frå litteraturanmeldere. Fekk den til jul, og det er verkeleg ikkje min type bok. Men poenget med lista er å lese bøker du elles ikkje ville ha lest, so there you go... Er imidlertid mogleg at den blir utsatt heilt til desember.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Okei, kanskje jeg må i gang å lese gamle bokanmeldelser!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker dårlig som i terningkast en eller to. Tre er jo midt på treet:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det noen bøker som har så lavt gjennomsnitt her inn da??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det vet jeg ikke. Har ikke begynt å lete enda, men det kan jo være bøker som er blitt slakta når de ble gitt ut og har fått dårlige anmeldelser og lave terningkast i den forbindelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt