Det er nettopp det. Sjekket med min "hovedforbindelse" Haugen Bok på Chat, i dette øyeblikk.
Nedslående: ikke bare manglet nynorsk utgave, men boken (altså den på bokmål) var utsolgt fra forlaget. Jeg går raskt ut fra at de da mener forlaget Oktober(?) skal sjekke det videre. Men, så er det slik at DE NORSKE BOKKLUBBENE utga boken i "Århundrets bibliotek så sent som i 2001. Er de også utsolgt er et spørsmål jeg sitter med nå. (ISBN 82-525-4154-2). I så tilfelle blir det jo å sjekke antikvariater. Mener å ha sett/hørt at Sigurd Vederhus sto for en nynorsk oversettelse i 1995. Men vet ennå ikke i hvilken forbindelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Antikvariatnet.no har ganske mange eksemplarer av boken. men det ser ikke ut som noen av dem har den i nynorsk oversettelse. Lykke til, både til deg og Marit!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Så rart (du ser jo ellers ut til å være en dreven "etterforsker" :-))

Jeg ser du i innlegget har skrevet Anitkvariatet.no, det riktige er antikvariatnet.no. Jeg vet ikke om du gjorde det da du søkte.
Lykke til igjen!

PS
Kanskje jeg skulle bestille en selv, med en gang! Hvis du vinner!
Ellers så har jeg denne gangen heldigvis flere av de foreslåtte bøkene. Nå er det duket for enda en spennende avstemning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen