Det er noe med manusforfattere og filmskapere som skriver bøker, det blir så lettfattelig filmbilledlig språk, alt sammen. :) Herlig bok som holdt meg i hule hånden hele veien til siste setning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Avbrøt denne boka jeg. Kom meg vel halveis også bare følte jeg at hele historien var litt rar, ikke helt meg og komplisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To everything there is a season. :) Og heldigvis har vi en forskjellig leseopplevelse hver eneste gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes dette var en spennende og interresant bok! Ble aldri lei under veis, gir den en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff, jeg ble litt matt av denne boka jeg. Masse fine tvister som reddet den fra fallgruvene, men samtidig var det noen deler jeg bare tråklet igjennom for å komme til neste kapittel i håp om at det plukket seg opp. Det var ikke mangel på action. Men jeg føler at det var endel tja, unødvendige ting? Samtaler som fikk for mye plass. Kanskje det var det at det vekslet så grådig i tempo. Absolutt verdt å lese men. Kan man anbefale 75 prosent av ei bok tror du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sittet flere ganger og forsøkt å finne et ordentlig svar på svarene her, men jeg er så helt og fullstendig ferdig med boken at jeg har problemer med formuleringene! :) Tror den er såpass herlig farfetched uansett at den enten må svelges med hud og hår uten et tygg, og bare la klisjeer være klisjeer. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt å lese denne i sommer... gidder du gi meg sidetallene jeg kan hoppe over :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver tredje? Nei, det blir ikke riktig. Boka er verdt å lese, men. Advarer mot noen dialoger som ikke har så mye for seg. Det kjennes ut som skrivemåten varierer og noen ganger blir det for mye av det enkle. Noen ganger virker det som om man er veldig tett innpå det som skjer, andre ganger virker det likegyldig. Heldigvis har boka en del originalitet rundt de vanlige temaene som blir dratt inn en sånn type bok. Det kan umuligvis bli enkelt å skrive nytt om fbi og regjeringen og area 51 osv osv. Det har lett for å bli klisje. Så for en bok som har tatt på seg det 4-5. Kos deg med boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitIngunn SHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit RIngunn Øvrebø