Har nettopp lese ferdig Lykke i Piemonte, og har humra og ledd meg gjennom Klaus Hagerup si fornøyelege dagbok frå mat og vinreisa frå Piemonte-distriktet. Han har ein underfundig måte å skrive på. Eg lika og godt det Bibbi Børresen skreiv om vingardane med vintips og oppskrifter. Får veldig lyst til å reise til dette distriktet av Italia! Adressene bak i boka blir interessante å undersøkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mange gode skildringer av restaurant- og vingårdsbesøk med glimt i øyet. Mine favoritter var hvordan Hagerup kom seg gjennom en 17-retters og på en god nummer to: beskrivelsen av Universitetet for trøffelhunder.

For oss mat- og vinelskere er det også en rekke gode oppskrifter, samt flotte henvisninger til vingårder med liste over viner som også er tilgjengelig i Norge.

Nyttig og morsomt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har akkurat begynt og storkosar meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil