Lesersirklene blir nok mest for den eldre garde her inne og det er sikkert helt greit. Jeg er stolt av mine 150 sider til nå og vet jeg ikke kan fullføre innen denne fristen. Døgnet mitt har ikke nok timer til lesing. Jeg har uansett utbytte av andres innlegg selvom jeg sjelden kan bidra.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Leit at du ikke kan spe på døgnet med noen lese (- og skrive)timer. Dine innlegg gir oss ofte nye vinklinger og litt ekstra temperatur i diskusjonene.

(Uttrykket "Man har tid til det man vil" låter bare arrogant i visse perioder av livet).

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for det Marit! Jeg leser og skriver hver dag, men det er jobb:) Du har rett i at det meste i livet sikkert handler om prioritering, men noen ganger er det ikke tid til å prioritere ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var synd, Strindin. Du har synspunkter og tanker som er vel verdt å få med seg! Men jeg forstår deg godt, du er i en helt annet livssituasjon enn mange av oss gamlinger. Gjør de prioriteringene som er riktige nå. Håper vi hører fra deg når du har tid!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk Lillevi!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibeke