Nå har jeg endelig fått skaffet meg den komplette serien. Jeg kjøpte nesten halvparten av bøkene ifbm opphørssalget hos i bokhandel her i nærheten. Jeg fikk tak i noen flere bøker gjennom brukbarbok, men manglet fortsatt åtte bøker på slutten av serien. Fortvilelsen var stor når jeg oppdaget av serien ikke var i produksjon lenger, og dermed heller ikke tilgjengelig hos forlaget eller hos bokhandlere. Men kan jo ikke lese en serie uten alle bøkene. I går oppdaget jeg ved en ren tilfeldighet av haugenbok.no plutselig har alle de bøkene jeg mangler tilgjengelig. Så da var det bare å bestille de etterlengtede bøkene med engang, og nå kan jeg begynne lesingen. Jeg har hørt mye bra om serien, og jeg liker historier fra den tiden, så jeg gleder meg veldig til å begynne på denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser her at det er 3 år siden jeg kjøpe denne serien, men må innrømme at det først er nå jeg har begynt å lese den. Sånn er det når det er så mange fine serier å velge mellom. Bok nummer en er nå ferdiglest, og jeg gleder meg til å lese mer om Agnete og hennes liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror neppe du vil angre!

Dette var vel en av de første seriene jeg begynte å følge, tror jeg. Jeg husker i alle fall at jeg kjøpte Villrosetid og lå på sofaen hjemme hos foreldrene mine og leste boka, kan vel ha vært rundt 16 år da. Det ble så jeg fulgte serien trofast etter det. Dessverre ble det en del serier å følge med på etterhvert da interessen for slike bøker bare økte og økte, og siden jeg kjøpte dem i butikken når jeg så dem istedet for å abonnere, så ble det ut mot slutten en bok jeg ikke fikk tak i. Og da ville jeg ikke hoppe over den og lese videre, så da sa det stopp. Men nå i ettertid har jeg fått tak i de 10-12 jeg manglet, og har serien komplett jeg også. En gang jeg får tid skal jeg lese dem på nytt, og i tillegg lese de siste slik at jeg får med meg slutten. Husker jeg likte serien veldig godt, både miljø og personer og handling, med unntakk av noen få bøker et stykk i serien der enkelte konflikter/uenigheter ble dratt ut lenge. Men det var jo for flere år siden, kan jo hende jeg ser annerledes på bøkene nå for alt jeg vet. Det blir jo spennende å se.

God lesing! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindus