Eg trur du har rett i det med å koma inn i stemninga i boka. Eg høyrde og denne boka som lydbok, og eg trur eg hadde brukt lengre tid på å forstå handlinga og meininga med boka om eg las den sjølv. Det var den fyrste boka eg las av Murakami, men det har blitt mange fleir. Eg kjenner mange som har gitt opp Norwegian Wood, og eg syns det er dumt at dei ikkje får den same aha-opplevinga som eg fekk! Prøver å anbefala lydbok, men det passar visst ikkje for alle det heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg måtte høre ganske mange lydbøker, før jeg følte at jeg fikk dreisen på det. Lett å miste konsentrasjonen og finne tid til lytting. Nå hører jeg lydbøker på trening, til frokost, på sykkelen, påbussen, i dusjen, til tannpussen, tja stort sett når som helst. Ikke så farlig om en mister ei setning her og der heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiIngeborg G