Jeg leste del 1.
Men leste den ikke helt ferdig.
Jeg startet på del 2.
Men leste den ikke ferdig.
Grunnen at jeg ikke leste de siste (par) hundre sider, var at de ikke kunne komme med noen overraskelser.

Så jeg hoppet like godt over del 3 og ga meg i kast med den spennende avslutningen på sagaen. Det var ikke så meget jeg hadde gått glipp av, så det gikk egentlig helt greit.

Den utgaven jeg leste var på svimlende 700 sider.
"Harry Potter" størrelse.

Jeg er fremdeles ikke 14 år, jeg er ikke kvinne (les: pike) og jeg er ikke amerikansk (sitat). Selv om jeg denne gangen leste hele boka, så fikk jeg lite igjen for det.
Forfatteren bygger opp til noen få spenningsmomenter for så å droppe dem helt og uten nærmere forklaring.
Noen forfattere klarer dette med glans, Meyer klarer det ikke.
En så underlig mytologi som forfatteren bygger her, burde kunne gi masse rom til spennende overraskelser og interessante krumspring. Meyer utnytter det overhodet ikke.

Sagaen om sugefolket avsluttes som det begynte: blodfattig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Alit i alt en skuffene avsluttning på en potensielt veldig god saga. Da jeg leste den første gang, føltes det som jeg lese en gigantis fanfiction, jeg mener, hvem kom opp med navnet Renesmee? Men uansett, så er det ikke bare selve historen som ikke står til standaren i denne siste boken, det er språket. Hvis noen har lest the Host, så vet man at Stephenie Meyer kan skrive veldig bra, så hvorfor hun velger å skrive så flatt, kjedelig og upoetisk, skjønner jeg ikke. Det var noen morsome deler, jeg likte godt de små dialogene til Jake og Rose, og jeg er glad for at det var en lykkelig slutt, men jeg vet at Stephenie Meyer kunne gjort så mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Renesmee er så teit at jeg lo litt når jeg leste det. De tre første bøkene likte jeg ganske godt, ihvertfall deler av dem, men Breaking Dawn ødla det totalt for meg. Maken til antiklimaks har jeg aldri lest. Jeg også er enig i at en lykkelig slutt passet for Twilight, men jeg synes egentlig denne bare var litt for lykkelig, på en måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ganske så enig, boka er utrolig kjedelig. Flat dialog, flate karakterer og til tider selvmotsigelse fra forfatterens side. Det eneste jeg liker ved boka er kapittel 18. som er en eneste stor sprut av blod og gørr. Rett og slett så dårlig at det går hele runden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig ferdig med Bella. Alt ordner seg for Bella. Ho stille og sjenert, får den drømmeprinsen. Trekantdramaet, bruk og kast Jacob. Så gravid, sjelden tilfelle. Blir vampyr og klarer det sååå fint også har a søren meg sånne flotte greier i tillegg. Skjold! Tullingene fra Italia kommer - KRIIISE. Neida, bella saves the day. Blæh.. Dårlig skrevet. Kunne jo gjort det mer spennende. At det ble litt krig ihvertfall.. Alt i alt - KJEDELIG!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SverreDagfinn G. JohansentuhamreArne SjønnesenTor Arne DahlLeseaaseHildMarit MogstadBoktimmyAud- HelenNina M. Haugan FinnsonJulie StensethEmilieskellinoronilleReadninggirl20Astrid Terese Bjorland SkjeggerudElin LuråsErikGroHeidiBjørn SturødGalateaCaroline Ekornes JohannessenRonnyBertyAtmanLailaLilleviIngrid BrunmgeIdaLibraritas vThina NordtveitHildaElin SkjerengCtinaAjiniakraLeselindagretemorDolly Duck