Jeg søkte på "dibs in search for himself," og tror det var på goodreaders jeg fant den. Da oppdaget jeg at jeg kunne lese hele på boken på nettet. Men, er det gratis? Er det mulig å laste ned/låne e-bøker fra ulike bibliotek på nettet, bare laste dem ned uten å gå til bibliotekene? (har ingen erfaring med noe av dette, så trenger et litt greit svar.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hvis du har lånekort på biblioteket i hjemkommunen din og de har ebok-utlån, kan du laste ned en app og låne bøker fra sofaen. Openlibrary.org låner ut bøker på nettet, der har jeg lånt flere ganger, du trenger bare å registrere deg og det koster ingenting.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er openlibrary kun engelske bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Openlibrary.com har bøker på flere språk, også på norsk. Jeg vet ikke hvor stort utvalget er nå, men det vokser stadig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy Englund