Paulo Coelho skriver en type bøker som folk elsker eller hater. Om du er villig til å prøve, men ikke er ute etter en fyr som prøver å finne seg selv så har han også noen kvinnelige hovedpersoner i Brida, Elleve minutter eller Veronika vil dø.
Den jeg husker best av disse er Veronika vil dø så jeg vil kanskje anbefale deg å begynne der. Den er heller ikke så lang så skulle det ikkke falle i smak så er du i det minste fort ferdig.
Husk også på at dette ikke er bøker med mye fart og spenning, så du må lese hele for å få med deg budskapet.

Lykke til!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har lest flere av han, bare av nysgjerrighet, og for å kunne gjøre meg opp en mening - men har konkludert med at han ikke er blant mine favorutt-forfattere. En av bøkene hans fant jeg mye mening i, den likte jeg: Veronika vil dø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn Jakobsen