Etter ei uke med lite lesing og mye hodepine er jeg nå skikkelig i siget og håper på å få avsluttet et par bøker i løpet av helga....jeg holder på med altfor mange på en gang nå!
I dag har jeg fortsatt med "Matrevolusjonen" som jeg også skrev om forrige helg. Jeg har nå derimot kommet skikkelig inn i den og er veldig positivt overrasket! Den er lettlest, interessant og snur oppned på alt jeg "alltid" har tenkt om slanking.
Ellers holder jeg på med "Svart sti" av Åsa Larsson. Denne gangen som papirbok, da jeg etterhvert innså at jeg hadde mistet endel da jeg hørte den som lydbok. Jeg var nok rett og slett for sliten til å klare og konsentre meg hele tiden ;)
Derimot så hører jeg nå "Silkesvarten" på lydbok da jeg legger meg. Den er helt sikkert en nydelig og rørende bok for ei lita jente med hestedilla, selv syns jeg den er ganske så kjedelig -men i spedd noen fine betraktninger her og der.
Er også halvveis i "Fullt lys og stummende mørke" av Rigmor Galtung. Første delen av boka er kjempe sterk, der hun selv forteller sin egen historie om depresjon. Andre delen er det fagfolk som forteller litt mer generelt, men det kan jeg ikke si så mye om da jeg akkurat har begynt på den delen ;)

Ønsker alle en riktig god helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fullførte de to lydbøkene i går :)
Følte at jeg trengte noe lettere, så begynte på "Barbent" av Elin Hilderbrand. Noen som har lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J Thorsson