Jeg har vært med dette forumet helt fra begynnelsen av. Jeg har aldri vært spesielt aktiv i diskusjoner, men jeg syns det er helt supert å samle bøkene mine her.

Grunnen til at jeg ikke har orket å være med i diskusjoner, er at det ble altfor lange tråder (mistet helt oversikten), med alt for lange innlegg (hakke tid).

Jeg har faktisk ikke sjekket hvordan det funker nå, men til å begynne med, var det slik at om man omtalte en bok i profilen sin, så ble denne omtalen automatisk lagt ut som diskusjon. Er det fortsatt slik?
Uansett, det likte ikke jeg. I så fall ville jeg hatt valget. Jeg kunne tenke meg å ha muligheten til å skrive meg noen notater om bøkene jeg leser, uten å få kommentarer fra andre på min oppfatning/mening/glede/irritasjon.

Elisabeth

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T