Som kjent er det mange forbindelsespunkter mellom litteraturinteresse og filminteresse. Kjenner du noen som lager film på hobbybasis - eller er du filmskaper selv, sånn ved siden av jobb eller skolegang? Jeg har gleden av å ha en ung filmskaper i familien, og sammen med noen venner arrangerer han nå en indiefilmfestival. Festivalen skal romme både filmvisninger og premierte konkurranser, og Filmskolen på Lillehammer har sagt ja til å stille med foredrag og visning av eksamensfilmer. Men arrangørene vil veldig gjerne ha inn flere bidrag - både kort-kortfilmer, kortfilmer og langfilmer er velkomne!

Dette er sakset fra guttas egen presentasjon av festivalen:

Enten du lager store filmer om livet i borgerskapets Europa på 1850-tallet eller utelukkende holder deg til dogme-inspirert skrekkfilm, enten du lager timelange dokumentarer om sjeldne bladlusarter eller kun lager morsomme actionkortfilmer, vil vi se det du har å vise!

Filmen kan være kort eller lang, ny eller gammel, alt vi krever er at du har laget den selv, og at du er stolt av din kreasjon. Send inn din film før 1. februar 2015 for å delta på årets begivenhet! Kameraet er ditt; vis oss hva du kan bruke det til.

Selve filmfestivalen går av stabelen lørdag 10. april på Sandvika kino i Bærum - kinosjefen falt nemlig for ideen og syntes en indiefestival var et godt tiltak. Dette er et absolutt ikke-kommersielt arrangement, og hvis noen bokelskere fatter interesse for dette, ligger det mer informasjon på www.sandvikafilmfestival.no og på festivalens Facebook-side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken