Jeg hoppet fra del 2 rett på 6 (eller var det 7?)
Fra å være en oversiktlig verden med noen vampyrer og noen få hamskiftere, ble jeg nå møtt av en verden som lignet mer på "Alice på Syre".

Ikke helt hva jeg hadde forventet. Harris har gått litt overbord her, spør du meg. Kanskje jeg burde ha lest de mellomliggende bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg mener du burde ha lest de mellomliggende bøkene, fordi de foklarer mer og samtidig spennende. Er kanskje en smule hekta på den serien nå..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, kanskje...

Men det var da ikke SÅ vanskelig å se sammenhengene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også Harris tar litt vel av mot de siste bøkene. I de siste bøkene er jo alle varianter av "supernatural" med. Men jeg fortsetter å lese serien fordi jeg er spent på hvordan det utarter seg med Eric og Sookie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehehe, Sookie er verdt å følge med på, det er jeg helt enig i.

Siden jeg så TVseriene først, har jeg bildet av Anna Paquin på netthinnene når jeg leser, og ho paser forunderlig bra synes jeg.

Jeg venter til del 8 (?) kommer i paperback, så åfr vi se.
Jo mer jeg tenker på det jo mer jeg heller mot Yvais forslag å lese de mellom liggende episoder.
Men det er da så MANGE !!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle True Blood-bøkene som er gitt ut hittil, og anbefaler deg absolutt å lese alle :) Det er verdt det! Hilsen ei som er hekta, hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig at det er mye rart som er inne i bilde. En del mystiske vesner som gjør sitt inntog. Men jeg er blitt hekta, og syns de er gode og morsomme å lese.. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina