Så bra!
Jeg er i gang med å lese serier kronologisk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, jeg pleier å gjøre det jeg og egentlig, så irriterte meg litt over at jeg startet på bok nr 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare kommentere igjen ;) jeg leser serier kronologisk, men sa blir det jo ofte bare en bok eller noe sånt i året før man må vente et år til på neste... Nå har jeg kjøpt inn flere serier fra starten og frem til dit dem har kommet nå, så jeg uansett får lest endel bøker rett etter hverandre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har og startet "sent" på mange krimserier, og da har jeg jo MANGE bøker å kose meg med... Så er det bare å vente på neste bok, litt å glede seg til. Har sett du leser mye samme som meg, har du lest Viveca Sten? Det er og en serie, begynner med Farlig Farvann. De er greit å lese i kronologisk rekkefølge, for jeg ser bok nr to røper morderen fra bok nr 1, og det er litt kjipt. Kommet til I natt er du død, men den har jeg ikke rukket å begynne på ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har snust litt på de bøkene, og er helt klart nysgjerrig! De står på ønskelisten ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da får du lese nr 1 nå, og så fortsette med nr 3 "svart sti" etterpå :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene M