Av de 154 bøkene jeg leste i fjor, trillet jeg bare to seksere. Den ene er romanen Stoner av John Williams (som jeg skrev noen ord om her), den andre novellesamlingen Jesus' Son av Denis Johnson (som jeg skrev litt om her). Begge var fantastiske leseroppleveler. Det er vanskelig, ja nesten umulig å velge en av disse to, men hvis jeg må trekke fram én, tror jeg det må bli Jesus’ Son.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fantastisk, det er (nesten) tre bøker i uka! Og jeg har heller ingen tro på at du er av de som farer gjennom en bok. Godt nyttår, Monica :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jo da, det stemmer at jeg leser en god del – foretrekker ofte å lese framfor å se på tv, for eksempel. Men tallet lyver litt, for noen av bøkene er registret dobbelt opp, fordi jeg har dem både som e-bok og lydbok. Et godt nytt år til deg også, gretemor :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBerty