Har tenkt på dette lenge, for eg reikna med det ville kome ein slik tråd. Utan tvil Keiseren av Portugallien av Selma Lagerlöf. Det var noko ved denne forteljinga som greip meg veldig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den har jeg også lest, men ikke i år. Det var faktisk Tore Renberg som foreslo at vi skulle lese boka da han holdt foredrag på biblioteket. Den gjorde et sterkt inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tore Renberg verkar å vere ein vettug kar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg stående, gleder meg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg høyrde den som lydbok, og opplesaren sin stemme stod veldig godt til historia. Eg har ofte lurt på om eg ville ha likt den like godt dersom eg hadde lest den på papir. Eg ville nok garantert ha likt den godt nok til ein 6'er, men spørsmålet er om den ville ha framstått som DEN boka som skilde seg ut i 2014.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forstår hva du mener, har den på svensk, spent på både det og boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine Sundal