Da jeg var liten hadde vi en tynn barnebok med bilder og bittelitt tekst om en mann som ville bo alene og flyttet til en øy. Så fikk han besøk av en person og det ble lagt en plankebro fra øya og inn til land. Så kom det flere på besøk og etter hvert ble broen forsterket. Så ble det bygd et hus til og så flere og så endte det med at mannen bodde i sitt lille hus midt blant store blokker igjen.

Noen som vet hvilken bok jeg snakker om? Har glemt tittelen, men vil gjerne gi boken til mine små nevøer. Jeg hadde mye glede av å bla i den, husker jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen