Har du Svenske røtter, Vibeke? Ettersom du velger de svenske advent-versene?

Her er det endelig juleferie nå! Den har vært etterlengtet, tiltross for at det føles helt uvirkelig at jeg nå følger skoleåret, da jeg tidligere har jobbet i helsevesenet der det aldri er stengt!!
Etter både "En julefortelling" av Charles Dickens og "God jul - hvor er du?" Beate Grimsrud i går måtte jeg ha litt krim igjen, og startet på "Nøkkelvitne" av Jørn Lier Horst. Dette er min første bok av han, og hans første om William Wisting. Har igjen noen få sider, og liker veldig godt det jeg leser! Jeg har allerede vært rundt omkring på nettet for å prøve å finne hele serien for en billig penge! ;)
Ellers har jeg hatt nok en skikkelig oppryddning i bøkene, og lagt ut en masse for salg.... sukk...
Så nå skal jeg krype under pleddet igjen å lese de siste sidene av Nøkkelvitne.
Som jeg også skrev forrige helg, er "Julebrevpikene" neste bok ut. Føler meg enda mer klar for den nå, og gleder meg! Tror den er morsom :)

God jul alle sammen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kos deg med Nøkkelvitne. Jeg leste de 7 første bøkene om William Wisting i sommer, de falt virkelig i smak og ble lest på en drøy uke. De to siste bøkene står på ønskelisten til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Den ble slukt, så jeg har hentet de to neste på biblioteket i dag ;) kunne ikke ta med flere for å få lest noe av alt det andre jeg har ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, anene mine er finske, men det er så langt tilbake som på 16-1700-tallet. De var riktignok innom Sverige på turen over, men det har ikke noe med adventsversene å gjøre. Det valgte jeg fordi jeg regner med at de fleste kjenner til det det norske, jeg tenkte derfor det var litt mer spennende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene M