Hvis du bare er nysgjerrig på julefortellingen og har lyst til å lese den med en gang, så finner du den på nb.no under "Syv ungdomsfortellinger".

Min svenske versjon har jeg lastet ned på adlibris/mondo under tittelen: Den mystiska värdinnan och andre berättelser. 28 sv. kroner.

Ellers kan du kjøpe den på Solum Forlag.

adlibris.com finner du en billigere utgave.

P.S. Julefortellingen av Dostojevskij som Vibeke refererer til, er nok ikke "Jul og bryllup" som jeg trodde. I den samlingen som jeg leser nå, kom jeg over en liten fortelling på noen sider. "Julafton" heter den og kan kanskje kalles Dostojevskijs versjon av "Piken med svovelstikkene."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for ditt - som alltid - grundige og informative svar! Skal slappe av med julefortellingen hos nb.no i første omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten Jensen