Enig i at boken var veldig annerledes enn det jeg hadde forventet, men en skuffelse er vel å ta litt hardt i. Boken var spennende og godt skrevet med et imponerende forarbeid, men om en hadde forventet noe mer enn spenning og mysterier så er det nok lett å bli skuffet. Dette er en bok som er skrevet for å underholde, ikke undervise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var kanskje så heldig å lese boka på et tidlig tidspunkt så jeg rakk ikke høre så mye om den på forhånd. Men jeg syns den var spennende, ulikt noe jeg hadde lest før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig ulik er den. Jeg har lest lite spenningsromaner før, så godt som ingen, og ble positivt overrasket da jeg først leste Engler og Demoner og så Da Vinci koden. Men etter så mye snakk som det har vært om boken, så må jeg ærlig si at jeg hadde forventet noe helt annet enn en... tja... hvordan kan jeg si det?...bok..(?) Så du er heldig som leste den på et tidlig tidspunkt :) Ofte lettere da. Har det samme problemet når jeg har sett filmen før jeg har fått lest boken. Da henger liksom bildene fra filmen igjen på netthinnen og jeg klarer ikke helt å plassere dem sammen med bildene som boken gir meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. Martol