Post/apokalyptisk
En gang i fremtiden vil varulver, vampyrer og zombier ta over verden, spise det meste av den menneskelige befolkningen ... og likevel holde liv i postvesenet!

En serie for deg som liker varulver, vampyrer og zombier. Eller postvesenet.
Overraskende høy kvalitet. Stort sett morsomt (om du liker ... osv), bra tegninger. Selv er jeg ikke helt fornøyd med tekstingen, men jeg er kanskje litt for kritisk.
Sjekk den ut før den forsvinner, den er bare en gjesteserie.

Og ja, den tar seg opp utover, etter at premissene er lagt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Nei, så søren - jeg som har begynt å omtale Vegvesenet som "vesenet" - og så går noen av gårde og lager tegneserie om Postvesenet? Plagiat!!! ;P

For øvrig er jeg enig med Marit hva angår tinntallerken-tennene - men ellers moret jeg meg godt over de stripene Dagbladet har lagt ut. Flott at du tipset, jengeno, takk skal du ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som mangeårig medarbeider i Vegvesenet er jeg enig med deg: Det finnes egentlig bare ett "vesen". Men der var det i min tid verken zombier eller vampyrer, selv om det stundom kunne virke slik.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sier du det, sier du det. Da har jeg det i det minste fra sikre kilder! Det er altså ikke zombier som lusker rundt på landets veiskuldre sommerstid. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Neppe. De fleste veiskulder-luskere er ansatt hos private entreprenører. Der kan det nok ferdes både varulver og vampyrer - men hvis de holder seg med zombier, har de misforstått kontrakten!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hvorfor har du så store entreprenører, bestemor?" "Det for at jeg bedre skal høre hvor veiskulder-luskerne lusker, lille venn."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har nok mer glede av des(s)ertørene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og til des(s)ertørene må man så klart ha øyne så store som tinntallerkener - det er HELT vesentlig! Og tenner - rent unntaksvis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"tenner så store som tinntallerkener" har jeg litt vondt for å forestille meg. Men heier på Posten uansett!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva med alle de vesneene fra andre planeter som dukker opp hele tiden?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sikkert bare Nar(r)vesen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor gjøre så mye vesen av det, de utgjør ingen vesentlig forskjell..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men det dukker jo opp ett og annet uvesen også iblant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing