Ser at du og jeg er noe ulike i synet på lange setninger, Steinar ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Korte setninger i bøker føles ofte for meg som om jeg kjører bil i et bysentrum hvor punktumene er trafikklysene som blir røde i hvert et lyskryssene jeg kommer til. Ved bruk av kommaer flyter trafikken mye bedre ;-)

Samtidig: Jeg bidro med to lengre stykker i jubileumsboka til supporterklubben til Queens PR som feira sitt 25-års jubileum i juni i år. Det ene er reinspikka dokumentar med blanda setninger, det andre derimot, som beskriver oppveksten min i lys av oppdagelsen av QPR i desember 1975, er skrevet med korte setninger. Har lest gjennom flere ganger og jeg mener at det funker optimalt. Men, kremt-kremt, oppveksten foregikk deler av tida på lite trafikkerte gårdsveier ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NinaKirsten LundgretemorBente NogvaVannflaskeCarine OlsrødritaolineReidun SvensliJarmo LarsenGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav Selfors