Takket være deg (!) ble antikvariatnet redningen også for meg. Kom i postkassen i dag. Solid innpakket, med omslag og eksemplaret var neppe så mye som "tatt" i på forhånd. Aldri lest av noen! I serien til DE NORSKE BOKKLUBBER som heter Århundrets bibliotek.(2004) Bygger nok på den utgaven Kjell referer til fra Den norske Bokklubben 1983. (Som Kjell oppgir her på sidene et sted) Men, mangler illustrasjoner og Etterordet til Ebba Haslund. Til gjengjeld har den et tillegg som heter "Prinsippene for nytale". Dette er sikkert med i alle utgavr må jeg tro. Men, i og med at boken min var så og si urørt av mennesker, var der innlagt et lite hefte på 23 sider som heter George Orwell. Kan bli nyttig.
Så nå har jeg dette under kontroll, må bare se å få lest den innen tilmålt tid. følte jegmåtte sende deg disse ord som en lørdag-kveld hilsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så hyggelig, Rolf! Jeg er ikke hjemme, så jeg får ikke sjekket om mitt eksemplar inneholder disse prinsippene for nytale (håper det). Du kan jo teste dem på våre politikere...

Jeg har som mål å lese ut Pessoas Uroens bok før felleslesingen. Har bare ca. tredve sider igjen, men siden jeg må lese hvert avsnitt to ganger (minst) tar det sin tid! Har faktisk holdt på med Pessoa i flere år, en bok du godt kan legge til side og ta opp igjen lenge etter. Men nå VIL jeg fullføre denne krevende boken.

Gleder meg til en ny felleslesing!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg, (og gruer litt): Har i grunnen ikke vært med før, bare holdt meg på sidelinjen og kommet med en kommentar i tide og utide (kanskje mest det siste). Så nå må jeg virkelig konsentrere meg, og akkurat dét har aldri vært min sterke side. Men: For første gang i disse felleslesningene kan jeg med sikkerhet si: Denne boken har jeg ikke lest før ! Og var det ikke for forslagstilleren og de som stemte den frem, ville det mest sannsynlig ikke skjedd i det hele tatt, selv om den har svirret i det rommet som heter, den burde jeg ha lest, lenge! Og nå har jeg gode "hjelpere" med meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundJarmo LarsenVannflaskeTanteMamieNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne M