Er det noen av dere som vet om noen gode bøker hvor historien har med sekt å gjøre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hevnens alkymi og De usynlige brødre av Kurt Aust. Jeg har ikke lest noen av dem, men jeg har Hevnens Alkymi ulest i bokhylla som står på ventelista mi. Må bare lese noen andre bøker først, har jo så mange som venter på å bli lest:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler "Kjærlighetens utposter" av James Meek. Handlingen utfolder seg i Sibir i tiden rundt 1900 der en kastratsekt er sentral. En god bok om ekstremisme- i både politisk og religiøs forstand! Krever en tålmodig leser i begynnelsen (ihvertfall var det slik for meg), men deretter går det slag i slag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Åge Grønning har skrevet boka "Sannheten", som handler om Jehovas vitner. Jeg har skrevet en bokanmeldelse som du finner her på Bokelskere hvis du søker opp boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja det var det den het :)Den har jeg faktisk lest, bare glemt tittelen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Foreløbig veit eg berre om ei ungdomsbok. Romeo og Javiera av Ingunn Aamodt. Handlar om Jehovas vitne

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Boka er kjempebra! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim