Hei hei.
Er det noen som kan anbefale en bok jeg kan komme i julestemning av? trenger jo ikke handle om selve julen.. Skal lese den selv,så det er en voksenbok jeg er ute etter.
Har lest julemysteriet av Jostein Gaarder for datteren min,en koselig bok som julekalender,like spente hver kveld. Men nå er det altså jeg som trenger en go'bok .Alle tips tas i mot med takk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bare mjuke pakker av LevI Henriksen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Klassikeren A Christmas Carol av Charles Dickens får alltid meg i julestemning. På norsk heter den "En julefortelling" eller "Et julekvad".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet at det her er en mengde å velge i og du kommer sikkert til å få mange tips. Her kommer mitt forsla til lesing:
Det lyser i stille grender av Oddgeir Bruraset. Undertittel er Historiene om hvordan våre kjente og kjære julesanger ble til. Hver jul bruker jeg boka flittig og den gir meg utrolig mye bakgrunnstoff som jeg syns er nødvendig og må ha med meg.
God lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi