Ja, jeg skriver på en roman nå. Veldig vanskelig faktisk. Men min største drøm er å gi ut en bok, så jeg skal jobbe hardt. Hitil har jeg skrevet ned alle idèer jeg har kommet på i en liten dagbok, så har jeg valgt den beste idèen å jobbet ut fra den. Samlet faktastoff, og nå har jeg så smått begynt å skrive. Men jeg er så perfeksjonist, så jeg får aldri skrivet ferdig en side for jeg må hele tiden skrive den om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det gjør det nok :) Lykke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle opplever skrivesperre, et tips jeg har fått og bruker. Sett deg ned og skriv om det som faller deg inn i 10 min om et av temaene, f eks en person i boka uten å tenke på feil. Da er en i gang, og så kan se om det kan brukes , og da har prosessen begynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset :) Er i god gang nå, skrevet et kapittel alt :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg