Hei, jeg overhørte noen folk på bussen i dag da de satt og fortalte om noen bøker de hadde lest, og bøkene hørtes helt fantastiske ut. De nevnte desverre hverken forfatter eller tittel på boken, og jeg turte heller ikke å spørre de to fremmede. Der for lurte jeg på om noen av dere her kanskje kunne lede meg litt i riktig rettning :)
De snakket om en forfatter som var rundt 50 år, mann , og skrev en bok om hans seksuelle debu. den var visstnok med en gammel dame da han var svert ung, og den ble beskrevet på en veldig vakker måte.
de nevnte også noe om 4 sesonger, 4 årstider eller noe slikt. det skulle også ha noe med denne forfatteren å gjøre, fikk intrykk av at det var en veldig kjent forfatter. de fortalte også om mye mer denne forfatteren hadde skrevet men det husker jeg ikke :/
jeg vet detter er veldig lite info og gå på! men jeg er helt desperat, så all hjelp blir satt uendelig stor pris på :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hm. Kan det ha vært Lignelsesboken av Per Olov Enquist? (Men han var i slutten av 70-åra da han skrev den.)

Var dette i Oslo, forresten? Det var nemlig en forelesning på UiO om nettopp denne boka i går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser ut som at det er han ja! tusen takk :D det var i oslo ja :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Per Olov Enquists nye roman "Lignelsesboken" er en kjærlighetsroman som kan leses som en fortsettelse av memoarromanen "Et annet liv."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum