Synes det er kjempefint at du har den muligheten og benytter deg av den, jeg er helt sikker på at foreldrene dine er glad for å kunne hjelpe til. Vi har desverre skummelt mye til felles (desverre fordi jeg ikke unner noen å være dårlig), selv om vi bor på hver vår kant av landet.

Skjønner at du savner den friheten, det er nok lettere for meg siden jeg aldri har hatt den. Men det å ikke ha mulighet til å gjøre det man vil når man vil kjenner jeg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Koselig at vi har noe til felles selv om vi ønsker det var en annen sitiuasjon, men av og til svikter helsa, enten vi liker det eller ikke. Sånn er det bare:/ Men greit å vite at man ikke er helt alene om det. Og at vi alltid har bøkene. Bøker svikter aldri, heldigvis:) å det er kjekt med foreldre som stiller opp, ha bøker å lese i og dere å diskutere bøker med. Da føler man seg ikke helt "bortkastet" eller hva jeg skal kalle meg. Må bare skjerpe meg og bli mer aktiv på bokelskere:) Man må alltid sette seg et mål:)

Og skulle ønske vi fikk mer muligheter her i livet begge to:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTanteMamieTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne M