Er det noen her som har hørt om og/eller lest noe av den finske forfatteren Sofi Oksanen som får Nordisk Råds litteraturpris i år?

Har bestilt "Stalins kyr" som visstnok er hennes debutroman. Etter omtalen bør den være bra, menmen...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg leste Utrensking for en måned siden. Skrev en anmeldelse og ga den en velfortjent 6er - boka er fantastisk! Jeg ble veldig glad da jeg så at Oksanen hadde fått Nordisk Råds litteraturpris - det var virkelig fortjent!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte faktisk å lese "Stalins kyr" dagen før Sofi Oksanen fikk prisen. Halvveis inn i romanen er jeg er blitt veldig grepet av den, det er en utrolig sterk fortelling. Forfatteren har, for meg i allefall, en helt unik og særegen stemme, og et godt og drivende språk. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har tenkt på å lese Oksanen en stund nå, hun virker jo som et friskt pust. Også ser hun ganske rocka ut, det skader jo ikke den gryende fasinasjonen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lest "Stalins kyr" og "Utrenskning". Hun skriver veldig sterkt og gripende, umulig å ikke bli berørt av bøkene.

Det er tråder på begge bøkene, kanskje det kan hjelpe noe. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres bra ut ja, hun har vel fortjent prisen da, når hun så desidert kom foran de to norske kandidatene. Skal bli interessant å lese henne, men det var lang kø foran meg, så det blir ikke enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner ikke til henne nei, men bestilte Utrenskning i lydbok i dag, 4 måneders ventetid. Må jo se hva det er for noe....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel