Flott oppsummering og utdypning av ditt tidligere svar, Marit!

Var det sånn at du hadde lest Ukjent soldat før og ikke var så begeistret den gangen?? I så fall sier det vel litt om hva en gjenlesing og felleslesing kan utrette! (Helt åpen for at jeg husker feil, ev. blander deg med en annen, bruker ikke tid på å lete opp den gamle tråden.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Lest før og funnet "helt grei" så vidt jeg kan huske. Men det er såpass mange år siden at jeg nok ikke hadde særlig erfaring som seriøs leser. De fleste virkelig gode bøker blir bedre ved gjenlesing, og impulser fra andre gode og observante lesere er en ekstra bonus.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieNinaKirsten LundgretemorBente NogvaVannflaskeCarine OlsrødritaolineReidun SvensliJarmo LarsenGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne M