Jeg har ikke lest noe av Margaret Atwood ennå, men har "Røverbruden", "Alias Grace" og "Den blinde morderen" i hylla. Har du noen umiddelbare tanker om hvem jeg "burde" lese først? Virkelig spent på henne :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mitt første møte med Atwood var Tjenerinnens beretning, som jeg leste da den kom på norsk i slutten av 1980-årene. Siden har jeg fulgt henne trofast, og har aldri lest en bok av henne jeg ikke har likt.

Min absolutte favoritt er nok den dystoptiske MaddAddam-trilogien (Oryx and Crake, The year of the flood og MaddAddam).

Du kan jo starte med en av dem du har stående, og hvorfor ikke begynne med Alias Grace, som er den første av dem?

Eller, hvis du liker noveller, kan Stone Matress være en fin måte å bli kjent med forfatteren på. Jeg hørte den på lydbok, der hun leste flere av novelle selv.

Kos deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, Monica :) Umiddelbart så lastet jeg ned og leste et ganske langt utdrag fra "Oryx and Crake", og jeg likte det jeg leste.
Setningen: Nobody nowhere knows what time it is., ga meg frysninger.

Allikevel følger jeg ditt råd og begynner med "Alias Grace."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lykke til, Gretemor. Så får vi håper at du liker Atwood, du også!
I så fall har du et hav av bøker å ta av, for hun er en rimelig produktig dame :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartin