Det går mot jul ...
Umiddelbart virker dette som en interessant bok! Men når jeg leser omtalen fra Bokdatabasen, får jeg inntrykk av at den er temmelig springende og fragmentarisk - vil favne så mye. Hvor mye handler den egentlig om været, eller er den mer en kulturhistorie med været og havet som innfallsport?

Jeg ser at noen få bokelskere følger den, men ingen har sagt noe om den. Jeg vil være takknemlig for noen synspunkter på boken. Mitt spørsmål er vel egentlig, kan den være noe for en trønder som er interessert i vær (mer enn kystkultur generelt sett)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har ikke lest boka selv, men min bedre halvdel sier at du nok har rett i antakelsen om at det er mer en kulturhistorie med været og havet som innfallsport. Men han anbefaler den varmt for alle som er interessert en populærvitenskapelig framstilling av kystkultur og norsk historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk! Skal kikke nærmere på den, så får vi se hva det blir til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka blei kommentert av Bjørg L for åtte måneder siden under denne diskusjonstråden fra Island om Himmelriket og Helvete.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, Odin. Jeg husker det, nå som jeg ser det.
Det hadde like fullt vært fint å få noen kommentarer som går mer direkte på det jeg lurer på om boken. Om noen føler seg kallet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahAndreas HesselbergAvaWencheHarald KKirsten LundG LsvarteperINA TORNESEvaIngebjørgVannflaskeFrode TangenSolveigLinnAnne Berit GrønbechTheaReadninggirl30BertyLailaRandielmeIngunn SEllen E. MartolTanteMamieTor-Arne JensenAkima MontgomeryPiippokattaAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienPia Lise SelnesMorten MüllerMarenRolf Ingemundsengretemor