En husksy er nok litt mer lumsk kanskje, men jaktinstinktet er nok sterkt tilstede! Begge de andre malamutene gikk uten bånd i skogen, så satser på at denne er like snill og god! Malamutene er noen skikkelige menneskekjære hunder, så selv om de er veldig store, er de noen ordentlige kosebamser som elsker mye kosing! Og det passer meg veldig bra:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er den nok endel roligere enn vår Husky var hvertfall, å gå uten bånd fant vi fort ut at ikke var aktuelt. Hu jakta alt som var i nærheten og var spesielt glad i sauer. Må selvfølgelig legge til at hun aldri fikk muligheten til å skade noen sauer :-)

Ventetiden føles nok lang, men når du får den så er det helt sikkert verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R