Bare å glede seg:-) Min hundevalp er nå 6 måneder og har hatt en fantastisk sommer med henne, kosa meg glugg i hel..., mye jobb, men så gøy :-)hold oss gjerne oppdatert om hvordan det går. Lykke til:-) Hva slags hund er det du skal ha?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Hei! Her kommer bilde av Maykita 4 uker! Fikk hjelp av min datter til å legge ut bildet! skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har du fått heim kvalpen no? Hadde vært moro å høyre korleis det gjeng.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så nydelig, jeg fikk ikke til å legge inn bildet som datteren din, men jeg har endra profilbildet mitt og der ser du min vakre Emma som er en engelsk cocker spaniel frøken som har tatt over livet vårt, på en bra måte:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja vakker er vel rette ordet på en cocker spaniel! Emma var skjønn, de har en fantastisk pels, og har vel utrolig godt lynne! Helt urolig hvor mye varme og glede en hund/dyr gir oss mennesker! Vi må bare takke og neie!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godklump dette, ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den var nydelig! Hvordan er jaktinstinktet på denne typen? Vi hadde en liten Siberian Husky med fryktelig jaktinstinktet, lurer derfor på om det er store forskjeller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En husksy er nok litt mer lumsk kanskje, men jaktinstinktet er nok sterkt tilstede! Begge de andre malamutene gikk uten bånd i skogen, så satser på at denne er like snill og god! Malamutene er noen skikkelige menneskekjære hunder, så selv om de er veldig store, er de noen ordentlige kosebamser som elsker mye kosing! Og det passer meg veldig bra:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er den nok endel roligere enn vår Husky var hvertfall, å gå uten bånd fant vi fort ut at ikke var aktuelt. Hu jakta alt som var i nærheten og var spesielt glad i sauer. Må selvfølgelig legge til at hun aldri fikk muligheten til å skade noen sauer :-)

Ventetiden føles nok lang, men når du får den så er det helt sikkert verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen takk! Dette blir vår tredje alaskan malamute! Det er nå over et år siden vår kjære Maika døde, hun ble 10 år. Var i grunnen ganske bestemt på at "hundeepoken" var over, men livet er ikke det samme uten en malamute! Skal prøve å få lagt til et bilde etterhvert,og vil gjerne holde dere oppdatert!! Hvilken hund har du? Kanskje vi skal lage en egen hundetråd?:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R