Svar skyldig! Det var meg som startet diskusjonen,synes at det er bra at vi har forskjellige meninger! Og det er en ting som jeg respekterer veldig, det er når mennesker tar bevisste valg og virkelig gjennomfører dem! All ære til dere som gjør det!!
Jeg selv har valgt en stor barneflokk på hele fem, og jeg føler meg rik og takknemlig, selv om de mange ganger fortjener betegnelsen "krapyler" :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke sant, du har tatt ditt valg og jeg mitt og jeg lever et fantastisk rikt og innholdsrikt liv, uten barn. Har aldri angret valget mitt, heldigvis for nå er det for seint, men venners barn er jeg kjempeglade i. Fine , varme mennesker liker jeg uansett alder , det finnes heldigvis mange flotte unger, ikke alle er krapyl:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg