Ingen pleier å komme og ringe på der jeg bor, men allikevel fikk jeg griset ned stuevinduene mine to ganger av eggkastende krapyl for to år siden. Jeg gikk i gang med å vaske de med engang, og jaggu mei kom de ikke tilbake med en ny eggladning. Da ble jeg rimelig irritert, for å si det mildt. Jeg er sikker på at det var de samme, hørte det på latter og skriking.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ingen tvil om at det er krapyl, eller ordentlige drittunger vil jeg kanskje heller si. Vil også tro at de egentlig er for gamle til å gå "trick or treat" og bare vare ute for å gjøre ugang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir nok folk av desse rampungane også.

Sjølv har eg vært engasjert i barne- og ungdomsfotball og skulekorps dei siste 8 åra, og dermed hatt ein god del nærkontakt med krapyl utover mine eigne. Og det har utelukkende vært ei oppløftende og givande erfaring. Eg vil påstå at ungdomen no til dags er både flinkare og høflegare enn det eg og min omgangskrets var då vi var på same alder. For ikkje å snakke om kor flinke dei er til å lese!

Så eg ser stort sett optimistisk på framtida.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er jeg helt sikker på at det blir. Det ble jo folk av oss som vokste opp for noen år siden og jeg er ganske sikker på at vi var krapyl vi og. Jeg har hatt veldig lite med barn og ungdom å gjøre, det er nok derfor jeg ikke er helt komfortabel rundt dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB