Den beste i oktober må bli "På grensen til evigheten" av Ken Follett. Eg har venta lenge på avslutninga av trilogien, og det føltes bra då eg endeleg fekk den i fanget. Boka innfridde forventningane, men eg syns nok at dei to første bøkene var hakket betre. Den siste følte eg var litt for heseblesande til tider, og hovedpersonane var involvert i mange (for mange?) ulike historiske hendingar. Men totalt sett ei god leseoppleving.
Den dårlegaste boka eg las denne månaden var "Huset på stranden" av Sarah Jio. Eg hadde ikkje særleg høge forventningar til denne, utover at det skulle vere ein passe underhaldande dameroman. Men boka var ikkje eit særleg bra eksemplar av denne "sjangeren", og eg las den ut mest på trass.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den trilogien til Ken Follett er det delte meninger om, har jeg fått med meg. Jeg har de to første og har planer om å lese de, men når jeg har så mange å velge mellom, så er det lettere å gripe til en tynnere bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, og eg kan til dels vere einig i noko av kritikken, men totalt sett syns eg bøkene var både spennande, underhaldande og lærerike.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartin