Dette er den første av tre bøker jeg har tenkt å lese av 2014's Nobelpris-vinner Patrick Modiano.
Har fått et lite innblikk i hans forfatterskap nå - han virker veldig fokusert når det gjelder okkupasjonstiden i Frankrike og de første årene etter krigen.Slik gir han en bra miljøskildring av en periode og hvordan mennesker er preget under og etter krigen. Virker ikke som det er særlig variasjon i hans forfatterskap - eller kanskje man kan kalle romanene hans "tema med variasjoner" - OK lesing, han skriver godt og "lettfattelig" - tror jeg greier meg med tre bøker av han foreløpig. Andre som har lest han? Synspunkter? Litt mer i bloggen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ungdomstid var også min første bok av forfatteren, og i likhet med deg, er jeg ikke fra meg av begeistring. Det er noe jeg savner, samtidig som jeg synes boken absolutt har litterære kvaliteter og gjør meg nysgjerrig på å lese mer av Modiano.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gater i mørke var som sagt den jeg syntes var best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20LailaBerit RDolly DuckMayHarald KEivind  Vaksvikleser42Ester SRandiTanteMamieIngvild SChrissieTor Arne DahlOleBertyRoger MartinsenMonica CarlsenHilde H  HelsethDemeterJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenJulie StensethEileen BørresenIngunn SInger-LiseEllen E. MartolToveSynnøve H HoelKirjalabyrinttigretemorTorill Elisabeth RevheimStine SevilhaugKitsuneNorahmoiraRita KathrineTine SundalAnniken BjørnesAnniken L