Nå er jeg inne i en bølge av gode, nye norske romaner. Hvordan ser din perfekte dag ut? Er den summen av alle de gode dagene og minnene du har lagt bak deg? Eller er det utfordringen i å bryte av på tvert og finne seg en helt annerledes dag. Først tenke det, så gjøre det...? Ask lurer på det...Denne la jeg ikke fra meg...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leste boka for noen uker siden. Og likte boka godt. Jeg ga boka terningkast 4 samme dag jeg var ferdig med den, men jeg har oppgradert til 5 fordi boka har surret i hodet mitt mange uker. En innertier for 40 åringer, mange ville kjenne seg igjen i musikk og andre kulturelle referanser. Søken etter den perfekte dagen fører også med seg reflektering om det livet man lever er det livet man ønsker å leve og trodde man skulle leve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken har et helt håpløst omslag, og jeg ville aldri ha funnet på å lese den dersom jeg ikke hadde lest anbefalingen din. Jepp, så overflatisk kan en leser være - så forfattere skulle bry seg litt om hvem som lager forsidene deres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Såvidt jeg har forstått har ikke forfattere så mye de skulle ha sagt når det gjelder forsider og omslag. Det er opp til forlaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindus