Jeg er svært interessert i 2.verdenskrig, og leser mye bøker om dette temaet. Men er spesielt interessert i det som forgikk langs norske kysten, og leter etter bøker om hjemmeseilerne som seilte på norske/tyske skip langs norskekysten under krigen. Noen som vet om bøker som omhandler hjemme seilerne? Jeg har lest boken "Lang Kyst" Men lurer på om det finnes noe mer stoff rundt denne glemte og ukjente gruppen av sjøfolk som seilte langs kysten under krigen.
Har lest det meste om dem som seilte "ute" Men savner noe mer om dem som seilte på kysten. Denne gruppen har også blitt nektet å kalle seg for krigsseilere. Så om noen vet noe mer om hjemmeseilerne hadde det vært fint!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Antikvariat og bibliotek er de to plassene du bør spørre samt lokale historielag og kanskje Krigsseilforeningen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand