Fikk beskjed av en venninne i formiddag jeg, det var litt for sent. Hun sa den var bra...tenkte jeg ikke skulle ødelegge den roman-opplevelsen ved å se filmen jeg, men jeg ville nok tatt den opp, hadde jeg visst.... finner ikke noe reprise på den, har derfor akkurat bestilt den på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Filmen var bra den! Dessverre har jeg tendens til å nedprioritere bøker der jeg har sett filmen. Da har jeg liksom fått med meg handlingen, og leser heller andre bøker. Omvendt blir det annerledes. Jeg hadde jo tenkt å lese denne boken snart, men nå som jeg har sett filmen kommer jeg nok til å utsette det en stund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har det på samme måte, og jeg må si at filmen var bra men den gjorde ikke et så stort inntrykk at jeg vil kaste meg over boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er veldig annerledes, veldig mye mer fantastisk. Filmen syntes jeg ikke var noe spesielt, den ble bare en påminner om hvor bra boka er. Tror ikke det gjør noe å lese den selv om man akkurat så filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibeke