En psykisk syk kunstner går til angrep på et maleri. Psykologi og kunst, det må da bli en fulltreffer? Nei, dessverre. Dette ble for langdrygt, detaljrikt og uengasjerende. Jeg forsto ikke til fulle den fortvilte kunstnerens raseri, og jammen ble det ikke plass til litt sødladen romantikk på slutten også!

Tror heller jeg leser The Historian en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Oj, jeg er så uenig som det går an å bli. Denne boken er blitt en av mine favoritter. Jeg kvidde meg litt til å gå igang med en så tjukk bok, men ble så oppslukt at jeg bare var glad for at den kunne gi meg glede og spenning i så lang tid.... En av de få bøkene jeg faktisk kunne tenke meg å lese om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad Wøien