Bente Pedersen, en av Norges mest produktive forfattere har skrevet en historisk romanserie fra Nord-Norge på 1700-tallet, men hun er kanskje ikke aktuell. Serien handler om Raija som av nød blir solgt til flyttsamene. Jeg har ingen erfaring med denne serien selv, men tenker at det hadde vært en god hjelp med litt mer informasjon om hva vedkommende er ute etter. Og Nord-Norge er et stort område. Jeg ønsker å hjelpe, men vil gjerne vite litt mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takker, Bente Pedersen er notert :-)

Hva vedkommende er ute etter... tja, foreløpig alt innen emnet, tror jeg.

Editering senere ....og "vedkommende" takker så mye for alle forslag, hvilket herved er overbrakt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok jeg leste i Januar handler om en handelstur til Nord-Norge og Russland, Ottar og Wulfstan - To rejsebeskrivelser fra vikingetiden. Jeg lånte den på fjernlån. Ottar dro til Nord-Norge og Wulfstan til Balticum. Ottars reise har også sitt eget kapittel i boka Norske maritime oppdagere og ekspedisjoner - gjennom tusen år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den samme Bente Pedersen er aktuell med en ny serie i disse dager. Den heter Trollkvinne og handlingen er lagt til Finnmark i 1660-årene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise