Kommer fra et radioprogram der jeg og flere prater om litteratur. Det heter Bokbaren og er en del av studentradioen i Trondheim (Radio Revolt). Her inne er vel en plass med flere potensielle lyttere, så gi oss en sjanse, det fortjener vi alle. Jeg vet det er upopulært med promotering, men alt jeg har å si til det er: JANTELOVEN I HAVET. Tips og forslag blir tatt imot med åpne armer. Sist sending hadde vi om Carl Frode Tillers Innsirkling 3, All My Friends Are Superheroes og en artikkel skrevet av Tore Renberg der han diskuterer Knausgårds litteratur.

Her har dere link til hjemmesiden og facebooken vår:

Hjemmeside

Facebook

Lev vel, venner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan dere ikke invitere andre forfattere for å snakke om bøker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sånn bare generelt om hva de liker? Neste sending blir det et intervju med Knausgård og Renberg i hvertfall. Hvis du blar deg litt nedover siden vår finner du annet snacks også. Intervjuet Skomsvold for litt over et år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg G