Jeg forventer selvfølgelig ikke at hele lesesirkelen skal ta hensyn til meg :-)
Men siden jeg befinner meg et kontinent fra min egen bok, og tidligst kommer i gang 1. november, ber jeg om en litt raus leseperiode. Gleder meg til å lese Ukjent soldat!

Slutter meg til alle takksigelsene til deg, Kjell, som tar jobben med dette. Vet at det er tidkrevende. Veldig glad for lesesirkelen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hvis du har bare mobil med deg, så er det ganske håpløst, men har du laptop eller lesebrett med internett, så kan du jo lese litt på nb.no. :) Eller kanskje det ikke går fra utlandet?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det går ikke å lese digitale bøker på nb.no fra utlandet, nei. Det er en av betingelsene i avtalen som gir Nasjonalbiblioteket retten til å legge ut norske bøker gratis på nettet. Vi får glede oss over at vi har muligheten når vi er hjemme!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vel, da lærte jeg det. Og nå som jeg faktisk har fått tilgang til nettet fra takterrassen! Sto med Ukjent soldat i hånden da jeg lukket kofferten, men da lå tre bøker jevnt i tet...
Snakker om luksusproblem :-)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men du kan bruke nettet til mye annet, vet du. Så får du heller ta et soldat-skippertak når du er hjemme igjen. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha for tipset, gretemor. Jeg har med pc, men har ikke tilgang til internett i leiligheten der vi bor. Det betyr at jeg må sitte i en relativt hektisk resepsjon og lese :-)
Vi får se hvordan dette barker i vei. Er i alle fall motivert for boken!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11Hege