Flott prosess med nominering og valg, som vanleg.

Eg er litt i tvil om eg blir med på denne boka. Terskelen min for å lese opp att ei bok er ganske høg, men det er trass alt over 26 år sidan eg las den så det er jo på ein måte på sin plass å gjere det. Vi får sjå. Det er vel dette som kallast "å vere i tenkeboksen".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har lyst til å utfordre deg litt, Jostein! Les en bok på nytt, og veldig gjerne Ukjent soldat, og jeg vil tro du får et annet syn på det å lese "opp att ei bok". Min erfaring er at annen gangs lesing gir nye perspektiver til en god bok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Klart du blir med! 26 år er jo et helt liv, spør en hvilken som helst 26-åring..

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det var det jeg tenkte, men ikke skrev. Gjenlesing av gode bøker etter en tid er pur glede, får en til å lure på hvorfor en ikke gjør mer av det. Svaret er selvfølgelig at det er mange, mange bøker som dukker opp og gjør krav på den tiden en har.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenKaren RamsvikStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTor