Registrert.
Fuglane skulle jeg gjerne lest på nytt. En av Vesaas' beste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Apropos, Kjell k : Sa du nordisk; Hva med Island ? Tenker da på " Islands klokke" av Laxnes. Bare som et eksempel. Har det inntrykk at Island er lite med i slike sammenhenger. Men det er vel meg som ikke følger med.........(sukk)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesesirkelens første bok i "nyere nordisk"-klassen var Himmelrike og helvete av Jon Kalman Stefansson. Island er absolutt med!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Akkurat der har vi det. Det er jeg som sover i timen, Jeg kan bare beklage. Slik er det. Jeg takker deg fordi du var så vennlig å informere meg! Kanskje noe sent, men jeg får prøve å skjerpe meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOle