Fuglane er et veldig godt forslag,leste den for ca 35 år siden,men føler at jeg absolutt burde hatt en oppfriskning!Spesielt fordi personskildringene var så bra,følte at jeg nesten fikk et familieforhold til Mattis og Hege. I tillegg så egner temaet seg veldig godt til en diskusjon i et ganske så "kaldt" samfunn som vi lever i.
Ellers så har jeg lenge hatt liggende Kranes Konditori av Cora Sandel og Jentespranget av Sigbørn Hølmebakk. Grunnen til forslaget er litt egoistisk,fordi jeg ganske enkelt tror at utbyttet av bøkene vil bli mye bedre i en felleslesing med dere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvilken bok er ditt forslag? Fuglane?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Unnskyld,ble litt rotete innlegg,men ja,"Fuglane" er mitt førstevalg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Registrert.
Fuglane skulle jeg gjerne lest på nytt. En av Vesaas' beste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Apropos, Kjell k : Sa du nordisk; Hva med Island ? Tenker da på " Islands klokke" av Laxnes. Bare som et eksempel. Har det inntrykk at Island er lite med i slike sammenhenger. Men det er vel meg som ikke følger med.........(sukk)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesesirkelens første bok i "nyere nordisk"-klassen var Himmelrike og helvete av Jon Kalman Stefansson. Island er absolutt med!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Akkurat der har vi det. Det er jeg som sover i timen, Jeg kan bare beklage. Slik er det. Jeg takker deg fordi du var så vennlig å informere meg! Kanskje noe sent, men jeg får prøve å skjerpe meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte