Hei! Jeg trenger tips til å finne fantastisk krim i mylderet av alt middelmådig. Samboeren og jeg skal som mange andre på hyttetur i påsken, og trenger en spennende lydbok vi kan høre på sammen foran peisen. (Stieg Larsson, Liza Marklund, Camilla Läckberg og Jo Nesbø er jeg ferdig med)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har nylig lest Håkan Nessers "Menneske uten hund" og ble begeistret for den underfundige humoren. Intrigen er ytterst original og aldri så lite pinlig. Finnees som lydbok. Martin Suters "Small World" er ikke direkte krim, men en roman der en forbrytelse i fortiden blir avdekket etter hvert som hovedpersonens Alzheimer-sykdom utvikler seg. Knallgod bok, underholdende, rørende og humoristisk. Og godt skrevet. Jeg har oversatt den selv ;-) Er dessverre ikke utgitt som lydbok. Les om den på http://oversetterblogg.blogspot.com/ OBS! Jeg får ikke royalties!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine forslag er nok mye av Jo Nesbø og Agatha Christie. Slår aldri feil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv Harlan Coben og Mo Hayder - topp klasse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg aner ikke om denne er på lydbok, men "Den hemmelige historien" av Donna Tartt kan virkelig anbefales! En annen bok som i alle fall jeg opplevde som veldig fornøyelig, og som jeg vet har kommet på lydbok, er "Døde menn går på ski" av Knut Nærum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jussi Adler-Olsens Kvinnen i buret. Er nettopp ferdig med lydboka og synes den slo de fleste av de du har nevnt - kanskje med forbehold om Stieg Larsson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje